Cirkulær forretningsudvikling

Har du udarbejdet en bæredygtig forretningsmodel? - Kender du din virksomheds Co2 aftryk?

Vi omsætter FNs verdensmål for vores kunder, til en bæredygtig forretningsmodel, der kan integreres i virksomhedens overordnede strategi. Vi udarbejder konkrete handlinger, der giver social og kommerciel værdi, og medvirker til, at vores kunder bliver konkurrencedygtige til at byde på de nye trends i offentlige kontrakter.

Vi udarbejder en analyse af den cirkulære økonomi for vores kunders produkter, ved at fokusere på værdikæden og synliggøre de bæredygtige elementer, samt undersøge hvor det vil være muligt, at optimere værdier til mere bæredygtigt.

Der udarbejdes en beregning af levetidsomkostningerne, der synliggøre virksomhedens CO2-belastning. Dette skal medvirke til et CO2-regnskab og anvendes til at danne baggrund for en bæredygtig-, markedsførings- og salgsstrategi. Viden om vores kunders produkters bæredygtige egenskaber, skal markedsføres til rette segment i den offentlige sektor.

Til den offentlige sektor skal der fokus på intensiv markedsdialog for at sikre, de kommende udbudsforretninger vil tage højde for produkternes cirkulære økonomiske værdi og CO2 reducering, i forhold til de konventionelle produkter. Derfor undersøger vi, om virksomheden er gearet til omverdenens krav til bæredygtige kontrakter, og vi hjælper med at tilrettelægge processen, der sikrer at det er tilfældet.