Indkøbs­analyser

Mangler din organisation overblik over jeres generelle udgifter til indkøb – og skal indkøb blive en strategisk ressource, der optimerer jeres organisation?

Til offentlige organisation, der gerne vil have et indblik i deres udgifter, tilbyder vi en indkøbsanalyse helt ned på varelinjeniveau. Dette giver jeres organisation overblik over indkøb på områder såsom antallet af leverandører, en kategorisering af indkøb og prisudvikling af varegrupper.

Vi hjælper jer hele vejen og giver dybdegående analyser, der kan omhandle varekategorier, leverandøranalyser, gevinstberegninger, samt sikre jer at de rigtige ting kommer i udbud.

Vi assisterer med at forme en overordnet udbudsstrategi, samt udarbejdelse af udbudsmaterialet og den efterfølgende kontraktstyring, der både er til gavn for jer og jeres leverandører.

Vores indkøbsanalyser er via Scanmarkets Mia-data, der er vores samarbejdspartner. Mia-data giver muligheden for at få overblik over komplekse data, og kan synliggøre jeres besparelsespotentiale.

Hos C. Hardam kan vi tage jer fra A-Z i udbudsverden, og give den rette rådgivning plus de rette analyser, der både juridisk og økonomisk kan skabe værdi for jeres organisation.