Indkøbs­analyser

Mangler din organisation overblik over jeres generelle udgifter til indkøb – og skal indkøb blive en strategisk ressource, der optimerer jeres organisation?

Til ordregivere, der gerne vil have et indblik i deres udgifter, tilbyder vi en indkøbsanalyse helt ned på varelinjeniveau. Indkøbsanalysen skaber overblik og giver indblik i jeres forretning på disse områder:

  • Overblik over jeres samlede udgifter
  • Overblik over udgifter pr. afdeling
  • Indblik i antal af leverandører
  • Indblik i udgifter pr. leverandør
  • Kategorisering af varer og tjenester via branchekoder
  • Analyser af bestemte tidsperioder

Vi hjælper jer hele vejen og giver dybdegående analyser, der kan omhandle varekategorier, leverandøranalyser, gevinstberegninger, prisudvikling, samt sikre jer at de rigtige områder kommer i udbud. Indkøbsanalyserne skaber et solidt fundament til udviklingen af en udbudsplan, da det synliggøre hvilke områder, der er udbudspligtige og andre områder, som med fordel kan komme i udbud.

Vi assisterer med at forme en overordnet udbudsstrategi, samt udarbejdelse af udbudsmaterialet og den efterfølgende kontraktstyring, der både er til gavn for jer og jeres leverandører. Vores indkøbsanalyser bliver lavet via Scanmarkets platform, der er vores samarbejdspartner. Platformen giver overblik over komplekse data, og via analyser synliggøre jeres besparelsespotentiale på udvalgte områder. Ved at uploade jeres tilbudslister i Scanmarket, vil udarbejdelsen af compliancerapporter gøres lettere. Hos C. Hardam tager vi jer fra A-Z i udbudshjulet, og giver jer den rette rådgivning og de rette analyser, der både juridisk og økonomisk vil skabe værdi for jeres organisation.