Kontrakt­styring

Får din organisation fuldt op på de kontrakter I indgår med jeres leverandører – eller er du i tvivl om kontraktens omfang passer til dit reelle forbrug?

Hos C. Hardam har vi god erfaring med opfølgning af indgåede kontrakter, hvor vi sikrer dig, at alt er som det skal være. Vi undersøger jeres kontrakter i dybden, og ser om faktureringen fra leverandøren stemmer overens med tilbudslisten, både pris- og omfangsmæssigt. Vi følger op på om opgaverne bliver udført efter kontrakten ordlyd, for at sikre et godt kontraktforløb, hvor begge parter er tilfredse og lever op til aftalen.

Vi tilbyder dig et indblik hvordan kontrakten rent praktisk bliver udført, og kan også hjælpe dig juridisk ved evt. uoverensstemmelser imellem parterne i kontrakten. Efter kontraktens udløb, kan vi hjælpe med at tilpasse omfanget af kommende kontrakter via vores analyser, og sikrer at den nye kontrakt bliver tilpasset jeres behov.

Desuden tilbyder C. Hardam sine ydelser ved udarbejdelse af nyt udbudsmateriale efter endt kontrakt, og hjælper dig hele vejen igennem processen.