Markeds­tilpasning og pre-salg

Kender du din kundes behov, og kan din virksomhed matche dem - eller har du den rigtige idé, som dine kunder bare endnu ikke ved, de har brug for?

Til private virksomheder, der handler med det offentlige marked, hjælper vi med tilbuds- og forhandlingsstrategi. Den skal sikre, at virksomheden med den rigtige dialog og det rigtige salgsarbejde professionelt kan påvirke indkøbs- og udbudsprocesserne i det valgte marked.

Udviklingen går hurtigere og hurtigere, og derfor er markedstilpasning et område man hele tiden skal arbejde med. De nye krav og behov der opstår, hjælper vi med at forså og omsætte til din virksomhed.

Vi hjælper med planlægning og udførelse af kundebehovsanalyser og dialog med kunden før, under og efter kontraktindgåelse. Vi sikrer, at virksomheden præger behovet hos virksomhedens kunde og dermed sælger de gode idéer.

Vi vil skabe en kundebaseret forretningsudvikling, hvor virksomheden inkorporerer kundernes behov i processer, ydelser og produkter. Derfor undersøger vi, om virksomheden er gearet til omverdenens krav til bæredygtige kontrakter, og vi hjælper med at tilrettelægge processen der sikrer, at det er tilfældet.

Har virksomheden tabt en kontrakt efter et udbud, analyserer vi, hvad der gik galt, og vi bruger det konstruktivt til at give værdikæden et servicetjek, så virksomheden kan vinde de næste kontrakter.