Tilbuds­strategi

Er din virksomhed klar til at vinde kontrakter, og så udføre dem efter kontraktens ordlyd?

Med udgangspunkt i din virksomhed og dets kompetenceområder, hjælper vi med at få et overblik over alle kommende udbud. Vi hjælper med at finde de relevante udbud for netop jer, og får udarbejdet en tilbudsportefølje, der skaber en overskuelig plan for jeres virksomhed. Vores fokus er på balancen mellem virksomhedens set up og de krav, der stilles i kontrakten, samt det mulige udbytte.

Vi assisterer tilbudsgivere med strategisk tilbudsgivning, og med at forstå indholdet og konsekvenserne af udbudsmaterialet, og stiller skarpt på hvor virksomhedens ressourcefokus skal være, for at ende som vinder i udbudskonkurrencen.

Denne fokuserede ressourceallokering er med til at skabe en efficient tilbudsstrategi, der er med til at optimere virksomheden på tilbudsområdet.

Vi hjælper vores kunder til at få overblik over alle kommende udbud, og vi udarbejder i samarbejde en tilbudsportefølje. Vi analyserer og vurderer hvilke kontrakter, der er værd at byde på i forhold til virksomhedens setup og mulige udbytte.

Tilbudsgivere får hjælp med strategisk tilbudsgivning og med at forstå indhold og konsekvensen af udbudsmaterialet, og hvad det er, virksomheden skal fokusere på for at vinde udbudskonkurrencen.