Vi tilbyder tilbudsgivere

C.Hardam hjælper tilbudsgivere med strategisk ledelse og forretningsudvikling, med fokus på offentlig og privat samhandel. Vi analysere på vores kunders værdikæde og sikrer, at forretningen matcher markedet.

Det kan omhandle proceshåndtering af ny produkt- og ydelsesudvikling eller via markedsundersøgelse og dialog at afdække, om behovet for de nye ideer er til stede.

Vi har stor viden indenfor partnerskaber (OPP) og innovationspartnerskaber (OPI), og vi assisterer med salgsstrategi og forhandling. Vi hjælper vores kunder til at sikre succesfuld implementering af innovative tiltag i organisationen.

C. Hardam assistere virksomheden med dialog til kunden, og bidrager med forståelse af udbudsmaterialet og strategisk tilbudsskrivning. Det kan bidrage til øget ordreflow og omsætning.

Når en kontrakt er vundet, hjælper vi med implementering af kontrakten til alle led i forretningen, så der er en forståelse af opgaven, fra direktionen og ned til den udførende enhed. Det minimerer mulighed for bod, misligholdelse og i sidste ende kontraktbrud.

Skulle virksomheden komme i konflikt i forhold til indgået kontrakt, mægler vi med fokus på fortsat samarbejde.

Vi tilbyder: